ТАПИЦЕРСКИ КОЛАНИ Intes® - Italy

INTES - “Невидимият, но възприеман комфорт”

 
Еластичните колани на Intes са съставени от естествена каучукова нишка и полипропилен, осигуряващи на седалките и облегалкита за мека мебел голям комфорт, поради своята голяма еластичност и надеждност. Intes никога не спират да обновяват и подобряват своите продукти и постоянно се стремят да постигнат исканията на различни клиенти за запазване на качествен продукт. Intes запазва лидерство в мебелната промишленост за тапицирана мебел по целия свят.
1964: Intes започват своята стопанска дейност с първата фабрика в Novedrate и имат за цел да разработят нов и иновативен продукт за комфорта на мебелите. Първата еластична лента се нарича Elasbelt и се произвежда благодарение на комбинация от страст и технология. Intes създават новаторска производствена линия, обединена от модерни схеми за приложение, и чества своето качество в света.
Intes притежават патентите за производство и маркетинг на еластични ленти.
1991: Intes разработват Nea и го представят на пазара като нов иновативен продукт: характеристиките на Nea са високо съдържание на естествен каучук и нова, еднопосочна система за приложение. Италия, Испания и Австралия са най-важните държави, които решават да използват новата еластична лента Nea. 2000: Intes изграждат два нови завода и консолидира лидерството си по целия свят.
2001: Еластичната лента Intes получава положителна обратна връзка от клиентите във всяка точка на света и компанията не спира търсенето и развитието на нова еластична устойчивост на колана: Comfort е новата серия, която има революционна система за разпознаване в света.
2007: След заявката за успех, Intes разработват нов, иновативен синтетичен плат за външната мебелна индустрия, наречен The Best Outdoor и това е една брилянтна идея. Тази нова серия за открито пространство е подложена на постоянен специфичен контрол и протоколи за качество.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА КОМФОРТА !
Сортирай по: Категория   |    Азбучен ред   |    Цена възходящо   |    Цена низходящо